Abercrombie & Fitch biedt excuses aan

24-05-2013 18:40

Na de uitspraak van de CEO van abercrombie (Mike Jeffries). Is er veel ophef geweest tegen het geliefde merk Abercrombie. Mike Jeffries heeft namelijk gezecht “Op iedere school heb je de coole en populaire kinderen en dan heb je de niet zo coole kinderen. Wij richten ons op de coole kinderen. We richten ons op de aantrekkelijke all-American jongeren met een fantastische houding en met heel veel vrienden. Heel veel mensen behoren onze kleding niet te dragen, de kleding is niet bestemd voor hen.

Hier waren natuurlijk veel mensen het niet mee eens. Sommige mensen startte zelfs acties. Zoals een Amerikaanse man die zoveel mogelijk tweede hans kleding van Abercrombie bij elkaar heeft gezameld en dat aan zwevers heeft gegeven in de omgeving. Ook was er een meisje wat het niet eens was met de uitspraken van Mike Jeffries zij was namelijk niet slank. Ze nam het op voor de andere dikkere mensen en heeft een fotoshoot met abercrombie shirts gedaan. Hieronder een foto.

 

Hier was Abercrombie natuurlijk niet blij mee en daarom hebben ze eindelijk hun excuses aangeboden. Het bedrijf heeft het volgende bekend gemaakt: “We look forward to continuing this dialogue and taking concrete steps to demonstrate our commitment to anti-bullying in addition to our ongoing support of diversity and inclusion. We want to reiterate that we sincerely regret and apologize for any offense caused by comments we have made in the past which are contrary to these values.”