Web Winkels

03-07-2013 20:05

Het is makkelijk, het kost weinig tijd, en het is heel handig als je niet van huis kunt gaan. We hebben het natuurlijk over online shoppen. Iedereen heeft zijn eigen favorieten, maar als je het even niet meer weet hebben wij hier de inspiratie voor je! Wij houden waslijsten voor je bij en zullen ze met je delen! 

Om te beginnen, www.modemusthaves.com, deze site is ondertussen uitgegroeit tot één van de bekendste van Nederland. WIe kent ze niet, de typisch, en meest stijlvolle items van het seizoen. Je hoeft nooit meer achter te lopen met die trends, want je kan ze gewoon meteen bestellen bij Mode Musthaves, deze site staat hoog op de lijstjes van de Nederlandse mode meisjes, en is ook één van onze favorieten! 

Één van de leukste trends van dit moment, vinden wij de gekleurde sieraden. En deze site is erin gespecialiseerd! De mooiste en meest stijlvolle sieraden zijn te koop op www.ettika.com, op deze site worden sieraden verkocht met studs, Afrikaanse kraaltjes en touwtjes en heel veel met een bohemian touch. Ontzettend leuk, en je raakt niet uit gekeken! 

Of je nou opzoek bent naar een nette outfit voor een bijeenkomst, of een heerlijk strand outfitje, op deze site is alles te vinden. Op www.bloomingdales.com vindt je een ruim assortiment met heel veel aanbod. Zeker de moeite waart om even een kijkje op te nemen!

Als je aan het zoeken bent op de site van Everything Is Fashion, wordt je meteen heel hebberig. Bij het doorkijken van alle kleding wil je meteen alles hebben! Alle laatste musthaves kan je op deze site vinden. Dus neem snel een kijkje op www.everythingisfashion.nl

Deze Duitse site verkoopt precies wat wij allemaal willen hebben. Bij het bekijken van deze kleding en accesoires krijg je meteen een sfeer impressie van de soort kleding die ze verkopen. En dat is absoluut niet negatief bedoeld, want de kleding die ze verkopen is een lust voor het oog! Zoek op www.styleserver.de en je komt op de site uit!

     

Helemaal bovenaan onze lijst, staat natuurlijk www.asos.com. Op deze site verkopen ze verschillende merken, van heel duur naar heel goedkoop. Je vindt er de beste namaak items, geïnspireerd op grote modehuizen, maar dan in de betaalbare vorm. Dus begin alvast emt sparen als je deze site gaat bezoeken, want je vind er alles wat je wilt hebben!